Steder å besøke

Sommerbyen Hamar er full av muligheter. Mjøsa har satt sitt preg på byen og har skapt mange fine turstier langs vannet. Langs vannkanten finner du blant annet koigen, stupetårnet, tyvholmen og flytende badstue.. Det er mye å utforske her!

Hamar Kino

Hamar Kino finner du ved stortorget i sentrum av Hamar, i tilknytning til Folkets Hus og Hamar Kulturhus. Gateadressen er Torggata 100

se utvalget ›

Hamar Kulturhus 

Velkommen til Hamars storstue! Hamar kulturhus gir deg et mangfold av opplevelser og er byens største og viktigeste møteplass for kunst og kultur.

Se Utvalget ›

Hamar Bibliotek 

Hamar bibliotek er et stort og fint bibliotek som har flere bøler fra lokalsamlingen vår i hamar. Ta deg en tur innom for å les deg opp på historien fra lokalområdet. 

Se utvalget ›

CC Stadion

 

Hamar har to kjøpesentret et av dem er cc stadion. CC stadion har mange butikker med et stort behov for alle. perfekt sted å være en regn dag

Besøk nettsted ›

Maxi Storsenter

Maxi Storsenter er de andre kjøpeseentrether på hamar. her har du samtidlig 2 store sportsbutikker og andre populære butikk. 

 

Besøk nettsted ›

Stange Bibliotek

Liker du og lese bøker eller bare liker du å slappe av i en stillhet. Vil vi anbefale Stange bibliotek som da liger 20 min unna Vikingskipet Hotell og Vandrerhjem. 

Besøk nettsted ›

Ankerskogen Velvære

Spa- og velværeavdelingen i Ankerskogen er omkranset av beroligende storvokst barskog, i et sydvendt og solrikt område. Her kan du nyte varme bassenger med massasjepunkter, diverse badstuer, sildrende vann og beroligende lyssetting. Det “grønne” bassenget har fått navnet skogsjøbassenget.

Besøk nettsted ›