Hamar Vandrerhjem

Hamar Vandrerhjem har et utvalg av enkeltrom, køyesengsrom og tomannsrom. Dette kan man booke som privatperson for et enklere rom, eller for eksempel som entreprenør i området. Vi har rimelige rom, og en hjemmekoselig og uformell atmosfære!

Hamar Vandrerhjem

Hamar Vandrerhjem har et utvalg av enkeltrom, køyesengsrom og tomannsrom. Dette kan man booke som privatperson for et enklere rom, eller for eksempel som entreprenør i området. Vi har rimelige rom, og en hjemmekoselig og uformell atmosfære!

Book ditt opphold

Bestille flere enn 5 rom? Kontakt oss på mail post@vikingskipet.no

Komfortable rom til en hyggelig pris

Køyesengsrommene våre er de rimeligste rommene vi har, og har plass til 1-3 personer. Det er eget bad på alle rommene, og rommene har håndklær og oppredde senger. Rommene er innredet med en skrivepult eller et bord. I tillegg har vi et gjestekjøkken og et vaskerom du kan benytte deg av.

Vi har også tomannsrom med to enkeltsenger. Disse rommene er ideelle for de som ikke vil ha køyeseng, men fremdeles vil ha et rimeligere alternativ enn dobbeltrommene.

Rom i vandrerhjem

Enkeltrom

Enkeltrommene våre har en 120 cm seng. De er innredet med et bord og en stol. Rommene har eget bad, og kommer med håndklær og redd opp seng. Rommet er på 12 m².….

Book rom

Tomannsrom/Køyeseng

Tomannsrommene våre består av en 120 cm underkøye og en 90 cm overkøye. Det er eget bad med håndklær, og sengene er redd opp. Rommene har enten en skrivepult eller et bord + en stol. Rommet er på 12 .

Book rom

Tosengsrom

Tosengsrommene våre består av to enkeltsenger på 90 cm hver. Det er eget bad og et bord + en stol. Sengene er oppredde og det er håndklær. Rommet er på 12 m².

Book rom

Dobbeltrom i «Hytta»

Vårt dobbeltrom i «Hytta» befinner seg i et separat hus på området rett ved resepsjonsbygget. Rommet har en dobbeltseng.

Book rom

Leilighet med 2 soverom

Vår leilighet i «Hytta» befinner seg i et separat hus på området rett ved resepsjonsbygget. Leiligheten har to soverom med 1 køyeseng i hvert av rommene.

Book rom

Dersom du er…

For våre tilbakevendende kunder, pilgrimmer, studenter og arbeidere som overnatter hos oss i midtuke, har vi flere gode avtaler og rabatterte priser på overnatting.

Pendler som jobber på Hamar

Komfortabel overnatting, tidlig frokost og mulighet for påsmurt niste sørger for at du får en god start på arbeidsdagen. Den sentrale beliggenhet vår og de gode parkeringsmulighetene for alle typer kjøretøy, gjør oss til et godt valg for deg som typisk bor mandag – torsdag. De rause middagsporsjonene vi lager til sent på kveld, er noe arbeiderne våre setter stor pris på. 

Kontakt oss for egen firmaavtale

pilegrimsleden

Idrettslag

Som Vikingskipets og HamKams nærmeste nabohotell, er vi et populært valg for idrettslag. Vi tilpasser oss dere, og om det trengs tidlig frokost i en helg, fikser vi selvfølgelig det! Dere har mulighet for å smøre dere nistepakke under frokostbuffeten, eller så kan vi smøre for dere. Rause og næringsrike idrettsporsjoner til både lunsj og middag, gir dere gode forutsetninger for å prestere bra i idretten deres.

Kontakt oss for egen avtale