Møterom

Her på huset har vi et moderne møterom med store vinduer som gir en lys og luftig atmosfære. Vi tilbyr konferansefasiliteter for opptil 20 personer, avhengig av oppsettet. Det er både prosjektor, tavle og flipboard tilgjengelig. 

Priser for leie av møterom

Vi setter gjerne opp et pakketilbud til dere om det er behov for mat underveis i møtet. Kaffe, te og vann er tilgjengelig på møterommet og er inkludert i leieprisen. Fruktfat til kr 30,- per person.

 

Dagtid frem til 16:00 kr 2 000,-

Kveldstid fra 16:00 kr 1 500,-

Hele dagen kr 3 000,-

Møtemat

Hos oss er vann, kaffe og te tilgjengelig under hele møtet. Dere kan også bestille fruktfat for kr 30,- per person. 

Utover dette serverer vi mat fra vår lunsjmeny. Bestselgerne er enkelt og dobbelt karbonadesmørbrød, fluffy omelett og kyllingfajitas.

Vi ønsker at dere ser gjennom menyen vår og gjør en forhåndsbestilling senest dagen før dere skal ha møtet.

Frokostmøte

Dersom dere ønsker å spise frokost under møtet, kan dere velge å spise fra den varierte frokostbuffeten vår til kr 129,- per person. Dere kan også bestille vafler, omelett osv..

Ta kontakt med resepsjonen og hør hvilke muligheter dere har! 

Bestill møterom

Lunsjmøte

Vi tilbyr en variert lunsjmeny dere kan velge fritt fra. Om dere får lyst på en dagens suppe med brød eller ønsker vafler, kan dette også lages.

Ta kontakt med resepsjonen og hør hvilke muligheter dere har! 

Bestill møterom

Kveldsmøte

Med fyr i peisen og en kaffekopp i hånda, er møterommet vårt et koselig og fint sted for et kveldsmøte. Vi har dagens middag hver dag, og en variert meny som kan velges fra. 

Ta kontakt med resepsjonen og hør hvilke muligheter dere har! 

Bestill møterom