Om oss

Her på Hamar er vi et team på over 40 stk, i tillegg til 30 gode kollegaer på Stasjonen – Lillehammer Vandrerhjem. 

Vikingskipet Hotell og Vandrerhjem består av et hovedbygg med leiligheter og to bygg med ulike rom. Resepsjonen vår finner du i hovedbygget, hvor spisesalen også ligger. Alle rom og leiligheter har egne utvendige dører. Vi har godt med parkeringsplass, samt fire el-bil ladestasjoner.

Hamar Vandrerhjem ble åpnet i 1993 og tilbød overnatting til arbeidere før OL i 1994. Nå, nesten 30 år senere, er hovedgruppen vår for overnatting fremdeles arbeidere! Vi har mange ulike mennesker på besøk, både toppidrettsutøvere, pilgrimmer, feriegjester og mange flere. Etter OL i 1994 ble stedet drevet som vandrerhjem uten frokostservering frem til 1998 da Ole Røhnebæk og Ann Kristin Konradsen tok over som drivere. I 2002 kom Geir Evensen inn i driften. Vi har i løpet av nyere tid pusset opp flere rom og leiligheter. Til dags dato driver vi fremdeles vandrerhjemmet, i tillegg til at vi har startet hotelldrift av dobbeltrom og ferieleiligheter.

Transport og parkering

Lokalene våre ligger i Åkersvika, med adressen Åkersvikvegen 24, 2321 Hamar.

Om du ønsker å reise kollektivt er nærmeste togstasjon Hamar Stasjon. Fra Hamar Skysstasjon kan du reise med buss. Se vy.no eller entur.no for billettbestilling.

Fra Hamar stasjon og skysstasjonen går det buss til Briskeby stadion, som er nærmeste holdeplass. Herfra er det 500 meter å gå.

Kommer du med bil har vi romslig og gratis parkering på området. Vi har fire ladere til elbil som du kan benytte deg av mot betaling.