Mat og drikke

Ny & Ne Spiseri holder åpent alle dager og er for deg som har behov for en matbit, eller kanskje ønsker en koselig plass å møtes for å drikke en kaffekopp.

Hos oss kan du få frokost før hanen galer, fra vår varierte frokostbuffet. Egg og bacon, omelett og et godt utvalg av kaldt pålegg er noe av det som serveres på frokostbuffeten. Frokosten går over i en lunsjmeny kl 11:00. Da serverer vi mye godt, blant annet kyllingfajitas, karbonadesmørbrød og omelett!

Fra 16:00-21:00 serverer vi middag fra á la carte-menyen, i tillegg til en dagens middag på hverdagene. Pizza serveres helt frem til 22.30. Vi har også skjenkebevilling, hvis det skulle være ønskelig med et glass øl eller vin til maten.

Frokost

Mandag – Fredag: 05:30 – 09:00

Lørdag, søndag og helligdager: 07:00 – 10:00

Lunsj

Mandag – Søndag: 11:00 – 15:00

Se lunsjmeny ›

Middag

Mandag – Søndag: 16:00 – 21:00

Se middagsmeny ›

Pizza

Mandag – Søndag: 11:00 – 22:30

Se pizzameny ›

student med frokost

En god start på dagen

På hverdager åpner vi frokosten kl 05:30, noe morgenfuglene på huset setter stor pris på. Den varierte frokostbuffeten består blant annet av egg og bacon, eggerøre og diverse kaldt pålegg.

Lunsj

Fra kl 11:00 serverer vi mat fra lunsjmenyen. Vi har mange ulike lunsjgjester innom hver dag, som ofte bestiller karbonadesmørbrød og cowboy lunsj. Om du bare er småsulten, er det også mulig å kjøpe seg en vaffel og en kaffekopp.

pilegrimsleden

Middag og pizza

Dagens middag serveres fra kl 16:00. Vi serverer også mat fra menyen. Biffsnadder og kyllingfajitas er blant favorittene hos gjestene. Pizza serverer vi hele dagen, med pizza spesialen som favoritt.

Hjemmelagde kaker

Våre hjemmelagde kaker kan bestilles enten det er fredagskake på jobben, bursdag eller om du vil overraske noen.

For bestilling:

Take-away

Du kan også velge å bestille mat fra menyen vår som take-away. Trykk på linken nedenfor, for å se menyen.