Kontakt oss!

Hamar Vandrerhjem Vikingskipet ble åpnet i 1993 som overnattingsted i tilknytning til Vikingskipet – den nye skøytehallen bygget til De Olympiske leker i 1994. Etter lekene ble stedet drevet som vandrerhjem uten frokostservering frem til 1998 da Ole Røhnebæk og Ann Kristin Konradsen tok over som drivere. Da gikk utviklingen raskt og kjøkken kom på plass og omsetning og utvikling gikk raskt. I 2002 kom Geir Evensen inn i driften og samme år ble kapasiteten utvidet med 18 nye leiligheter, ny resepsjon, møterom og kjøkken/spisesal. Dette er slik vi ser  bedriften i dag.

Vi vektlegger god service og er opptatt av å stadig forbedre kvaliteten på produktet vi skal gi deg. Vi er derfor stolte over at Hamar Vandrerhjem Vikingskipet var blant de første i verden til å bli sertifisert som et HI Quality vandrerhjem. Dette ble gjort i 2007 sammen med Lillehammer Vandrerhjem som er vårt andre vandrerhjem som vi drifter. Totalt har disse 2 bedriften ca. 50 ansatte, 50 000 gjestedøgn i året og en årsomsetning på totalt ca. 30 millioner kroner.

Hamar og Lillehammer Vandrerhjem er en del av Norske Vandrerhjem / Hostelling International, et internasjonalt nettverk med mer enn 4.000 overnattingssteder i 80 land.

Vår adresse er: Hamar Vandrerhjem Vikingskipet, Åkersvikavegen 24, 2321 Hamar

Vi gir deg en god start på dagen!