Tusen takk for ditt engasjement!

På fredag la jeg ut et innlegg på min Facebookvegg; Vi trenger noen til å hjelpe oss i resepsjonen i sommer. Vet du av noen, send meg en PM? Jeg håpet i beste fall på ett par, tre navn. Jeg undervurderte kraften i Facebook, og attraktiviteten vår arbeidsplass har. Jeg har fått 49 søknader. Alle kandidatene som har søkt ville vært med å berike vårt TEAM på Vikingskipet – i en eller annen retning! ALLE! Og det gjør meg ydmyk, men også litt frustrert: Hvordan kan vi bidra til å få de inn i en annen jobb?

 

Hvor begynner man da?

Vi hadde egentlig ikke tenke så veldig igjennom hvordan sommeren kom til å bli. Men NÅ, da vi plutselig fikk 49 personer som søkte jobb, og hadde forventninger og spørsmål på denne, så måtte vi gå igjennom sommerferie-listene. Diskutere de og planlegge konkret.

Det er urettferdig ovenfor alle som har søkt, og ikke følge opp hver enkelt med;  JA vi har mottatt din søknad, og her er prosessen videre … Men jeg ber om forståelse for at jeg ble tatt litt på senga; hvem kunne drømt om å få nesten 50 gode søknader / meldinger på en enkel Facebook oppdatering?

Vi har valgt ut en, og gitt henne tilbud – og skuffer da 48 andre. Vi ber om at vi kan få beholde informasjonen slik at vi eventuelt kan kontakte dere direkte hvis det åpner seg flere muligheter. Eller at hun finner ut noe annet.

Igjen – takk for ditt engasjement! Jeg krysser fingrer for at det åpner seg andre muligheter!

Ole Røhnebæk – mulighetsskredder…

 

Nå krysser vi fingrene for at denne Covid -19 perioden blir terminert med det fine juniværet!