VELKOMMEN TIL hamar – og til GJENNOMFØRING AV Styre -og ÅrsmøteT vår/sommer 2020

Vi er heldige. Alle våre 56 rom og 20 leiligheter har utvendige dører. Det betyr at de som er sensitive og bekymret, eller er i en kritisk posisjon, kan overnatte uten å være i samme rom som andre gjester.  Vi kan til og med servere frokost på senga. Alle våre leiligheter har eget soverom, kjøkken og stort bad – tilsammen 28m2. Enkeltrommene er på 14m2.  

Trenger dere overnatting i denne Covid-19 tiden for å gjennomføre årets årsmøte, eller styremøter i Alopeciaforeningen tilbyr vi nå overnatting i leilighet til kr. 1 175,- /natt eller enkeltrom til kr 845,-. Dersom dere velger fredag til søndag får dere 50% avslag på dag 2, henholdsvis kr. 1 247 for rom og kr. 1 762,- for leilighet pr. helg. 

ÅRSMØTESPESIAL;

Dersom Alopeciaforeningen velger å gjennomføre sitt årsmøtet hos oss, spanderer vi ankomstmiddag på fredag (feks. hjemmelaget lasagne, verdi kr. 180) og grilling på lørdag (verdi kr. 250-,). Vi anbefaler å avholde årsmøte ute i det fri… men vi har også møterom (litt begrenset i forhold til covid-19 bestemmelsene). 

Nøl ikke med å sende oss en bestilling – bruk referanse; Alopeciaforeningen. 

Har du spørsmål på hvordan dere kan gjennomføre dette, sånn rent praktisk, eller om vi har ledig kapasitet; ring oss på; 97 49 64 49 – Ole Røhnebæk

eller; post@vikingskipet.no

Nå krysser vi fingrene for at denne Covid -19 perioden blir terminert med det fine maiværet!

  Ole Røhnebæk – mulighetsskredder…