Møterom på Hamar

Hamar Vandrerhjem Vikingskipet har et moderne møterom med masse lys og duse farger. Vi tilbyr konferansefasiliteter for grupper på ca 20 personer. Alt på et sted. Legg ditt neste kurs/møte til Hamar Vandrerhjem Vikingskipet!

Hjemmekoselig

På Hamar Vandrerhjem Vikingskipet finner du antakeligvis det koseligste møterommet i Hamar. Rommet har egen peis og kaffe tilgjengelig på rommet. Vårt møterom passer til alt! Enten det er snakk om en workshop, et møte, et seminar eller et kurs. Rommet ligger i andre etasje, med store vinduer som gir godt med dagslys.

Det er utstyrt med whiteboard, flippover, prosjektor og selvfølgelig gratis WiFi! Vi tilrettelegger møteromsoppsettet etter deres ønske. Noen alternativer er hestesko, styrerom, klasserom og kinoppsett. Vi er behjelpelige med å sette opp pakketilbud om det skulle være ønskelig. Kaffe, te og vann er tilgjengelig på møterommet og inngår i leieprisen. Fruktfat ved møtestart kr250,-

Måltider i løpet av kurset kan bestilles hos vårt kjøkken. vi har egen kursmeny. Ved behov for overnatting har vi både rom og leiligheter til deg og dine deltakere.

Åpent alle dager fra 07:00 til 23:00.

Priser:

  • Dagmøte: kr 2000,-
  • Kveldsmøte: kr 1500,-

Velkommen til oss!